Juniortræning

                                                                                                                                                                                        Ajourført okt. 21

Sæson 2021 / 2022

Nedenstående sommertræning er gratis for klubbens juniorer. Man er meget velkommen til at komme og prøve 2 gange gratis, før man bestemmer, om man vil melde sig ind.

Vintertræning er en uafhængig afdeling af tennisklubben og vi kræver ikke,  at man skal være sommermedlem. Man betaler et særskilt vinterkontingent på kr. 250 for denne træning. 

Der tilbydes p.t. alene vintertræning for juniorer i alderen 12-24 år. Mandage kl. 15.00 til ca. 16.00 i Nordgårdshallens hal 2.

 

Sommertræning er gratis for juniormedlemmer og vi træner på mandage mellem 16-18.

Vi starter den første uge i maj og slutter i uge 41

 

På dage med regnvejr trænes i Kongehallen, så husk indendørssko. Det kan ikke anbefales at spille i strømpesokker. 

De uger i sommerferien hvor det ikke er muligt at stille trænere pga. ferie, eller hvis næsten alle juniorer er taget på ferie, er træningen aflyst.

 

Det tilrådes at man minimum er 9-10 år, når man starter udendørs, samt at motorikken er udviklet nok, til at styre krop og armbevægelser.

 

Vintertræning foregår i Nordgårdshallen, A. Ladingsvej, Nykøbing Sj. på mandage. Start mandag i uge 43. Sidste gang er den sidste mandag i april. 

Vinter træningen koster kr. 250. Første træningsdag er mandag i uge 43. Sidste vintertræningsdag er sidste mandag i april. Der trænes ikke på helligdage, samt i skoleferier da hallen er lukket.

Har du spørgsmål til træningen, er du velkommen til at kontakte Kenn Bendtsen 22562802