Juniortræning

                                                                                                                                                                                             Ajourført juli 18

Sæson 2018 / 2019

Nedenstående sommertræning er gratis for klubbens juniorer. Man er meget velkommen til at komme og prøve 2 gange gratis, før man bestemmer, om man vil melde sig ind.

Vintertræning er en uafhængig afdeling af tennisklubben og vi kræver ikke,  at man skal være sommermedlem. Man betaler et særskilt vinterkontingent på kr. 250 for denne træning.

Sommertræning er gratis for juniormedlemmer og vi træner på mandage.  Hold 1: kl. 16.15 til 17.30 og hold 2: kl. 17.30 - 19.00

Hold 1 er de mindre juniorer, samt nybegyndere og let øvede.  Hold 2 er de større og mere øvede juniorer.   

Er man ny, møder man bare op kl. 16.15 uanset alder, hvorefter man vil blive sat på hold 1 eller 2.

Vi starter den første mandag i maj og sidste gang er mandag i uge 41.

Der trænes også i enkelte uger i sommerferien. På helligdage trænes der ikke.

På dage med regnvejr trænes i Kongehallen, så husk indendørssko. Det kan ikke anbefales at spille i strømpesokker.

De uger i sommerferien hvor det ikke er muligt at stille trænere pga. ferie, eller hvis næsten alle juniorer er taget på ferie, er træningen aflyst.

Disse dage vil kunne ses på opslagstavlen samt her på siden. Sommer 2018 er der ikke træning i ugerne 32, 33 og 34. Der trænes på 2-4 udendørs grusbaner, hvor man er opdelt efter spillestyrke, alder, samt engagement. Trænererne inddeler juniorerne, på det hold de hører til. Spørg hvis I er i tvivl.

Det tilrådes at man minimum er 9-10 år, når man starter udendørs, samt at motorikken er udviklet nok, til at styre krop og armbevægelser. 8-9 årige tilrådes at starte indendørs til softtennis uge 43 i oktober.

Ekstratræning: Der tilbydes ikke ekstratræning i 2018.

Vintertræning foregår i Nordgårdshallen, A. Ladingsvej, Nykøbing Sj. på mandage. Start mandag i uge 43. Sidste gang er den sidste mandag i april. 
Her er man opdelt i 2 hold. 

Hold 1:

Kl. 16.15 -17.30 for den mindste aldersgruppe fra ca. 8 år, samt ældre juniorer der ikke har spillet tennis før på udendørsbanerne sidste sæson, eller er mindre øvede. Vi træner på minitennisbaner, som der er 5 af i hallen og spiller med softbolde for nemmere at indøve slagene.

Hold 2:

Kl. 17.30 - 19.00 for den ældste aldersgruppe fra ca. 15-16 til 18 år, hvor deltagerne er øvede tennisspillere, der har spillet flere sæsoner udendørs. Der er max. plads til 10 spillere.Vi træner på stor tennisbane med softkernebolde hastighed grøn.

Spørg en af trænerne, hvis du ønsker at komme på dette hold.

Vinter træningen koster kr. 250. Første træningsdag er mandag i uge 43. Sidste vintertræningsdag er sidste mandag i april. Der trænes ikke på helligdage, samt i skoleferier da hallen er lukket.

Har du spørgsmål til træningen, er du velkommen til at kontakte træner Finn Jensen, på tlf. 61272003 efter 16.30