Reglement

Ideen med turneringen

 

Odsherred Turneringen er en hold turnering for Tennis klubber i Odsherred kommune, bestående af mix hold hvor der udelukkende spilles double kampe.

Turneringen er en senior turnering, hvor spillerne er fra 18 år og opefter.

I turneringen, der spilles fra maj til september, mødes klubberne til nogle fornøjelige og hyggelige holdkampe, hvor udover spillet også det sociale er i centrum.

Når holdkampene sidst på sæsonen er færdigspillet, sluttes sæsonen af med en fællesturnering for alle deltagerne, hvor der spilles doublekampe på kryds og tværs af klubberne. Dagen sluttes af med spisning og fælles hygge. 

Turneringen

Turneringen er en double turnering hvor der spilles følgende kampe pr. holdturnering over 2 runder, når vi går ud fra at klubben råder over 3 baner: 

Første runde: 

  1. Herre Double
  2. Herre Double
    Dame Double

 

Anden runde: 

  1. Mix Double
  2. Mix Double
    Herre Double 

Kampplanen, samt resultater kan løbende følges på www.nyktennis.dk

Denne side vil blive opdateret hver uge.

Turnerings reglement

Turneringen afvikles efter de gældende regler og pointtælling under Dansk Tennis Forbund.

Hvis stillingen i en kamp er 1-1 i sæt, skal der spilles en super tie-break der afgør kampen. Denne super tie-break erstatter det afgørende  sæt.  Det par der først vinder 10 point, vinder super tie-breaken, og dermed matchen, forudsat at de fører med 2 overskydende point. Ellers spilles der videre til det ene par fører med 2 overskydende point, og dermed vinder 3. sæt og matchen.  

 Vundet holdkamp giver 2 point, uafgjort 1, og tabt 0

Skulle 2 hold ende på samme point når alle holdkampe sidst på sæsonen er færdigspillet, forbeholder turneringsledelsen sig ret til at finde vinderen ved at sammenligne resultater mellem de 2 hold over hele turneringsperioden.

Hjemmeholdet kontakter udeholdet senest 1 uge før kampdagen.

Kampe kan flyttes, dog maximalt 14 dage efter kampdato ifølge kampplan.

Dette skal dog meddeles på mail til Kenn Bendtsen, kjbendtsen@gmail.com 

Der kan deltage fra 4-8 herre og 2-4 damer pr. holdkamp alt efter om man spiller én eller to kampe hver. Dette er helt op til hvert hold, men ca. antal bør meddeles når

Holdene taler sammen senest ugen før af hensyn til indkøb af forplejning.

Hjemmeholdet skal indberette kampresultatet senest dagen efter kampen er spillet.

Enten ved at skanne den udfyldte kampseddel ind, og sende denne til Kenn Bendtsen, kjbendtsen@gmail.com  har man ikke mulighed for dette påføres vedhæftede kampseddel resultaterne, og videresendes til Kenn.

Hjemmeholdet er vært for udeholdet med forplejning som rugbrød, pålæg og en kage til kaffen, samt 1 vand/øl pr. spiller pr. spillet kamp.

Når alle holdkampe er færdigspillet, sluttes sæsonen af med en hyg ind turnering for alle deltagere. Her spiller deltagerne sammen på kryds og tværs af klubberne og slutter af med spisning og fælles hygge.

I 2017 holdes denne afslutnings turnering i Nykøbing Sj. Tennisklub lørdag d. 23. september kl. 10.00

Spørgsmål rettes til nedenstående som udgør turneringsledelsen. 

Med ønske om en god turnering. 

Michael Carslund Tlf. 21900211   mcn@pjm.dk 

Eva Beuchert Tlf. 20915161 beuchert81@pc.dk

Kenn Bendtsen Tlf. 22562802 kjbendtsen@gmail.com