Reglement

Reglement

 

Ideen med turneringen:

Odsherred Turneringen er en holdturnering for Tennisklubber i Odsherred Kommune bestående af mix hold, hvor der udelukkende spilles double kampe.

Turneringen er en senior turnering, hvor spillerne er fra 18 år og opefter.

I turneringen der spilles fra maj til september, mødes klubberne til nogle fornøjelige og hyggelige holdkampe, hvor det sociale samværd også er i centrum.

Når holdkampene sidst på sæsonen er færdigspillet, sluttes sæsonen af med en fællesturnering for alle deltagerne, hvor der spilles doublekampe på kryds og tværs af klubberne. Dagen sluttes af med spisning og fælles hygge.

 

Turneringen:

Turneringen er en doubleturnering, hvor der spilles følgende kampe pr. hold over 2 runder, når vi går ud fra, at klubben råder over 3 baner:

Første runde: 1. Herre Double. 2. Herre Double. Dame Double 

Anden runde: 1. Mix Double. 2. Mix Double. Herre Double

Kampplanen, samt resultater, kan løbende følges på: nyktennis.dk under  menuvalget "Odsherredturneringen" Denne side vil blive opdateret hver uge.

 

Turnerings reglement:

 

Turneringen afvikles efter de gældende regler og pointtælling under Dansk Tennis Forbund.

Hvis stillingen i en kamp er 1-1 i sæt, skal der spilles en super tie-break, der afgør kampen. Denne super tie-break erstatter det afgørende sæt. Det par der først vinder 10 point, vinder super tie-breaken og dermed matchen, forudsat at de fører med 2 overskydende point. Ellers spilles der videre til det ene par fører med 2 overskydende point og dermed vinder 3. sæt og matchen.

Vundet holdkamp giver 2 point, uafgjort 1 point og tabt 0 point.

Skulle 2 hold ende på samme point, når alle holdkampe sidst på sæsonen er færdigspillet, forbeholder turneringsledelsen sig ret til at finde vinderen ved at sammenligne resultater mellem de 2 hold over hele turneringsperioden.

Hjemmeholdet kontakter udeholdet senest 1 uge før kampdagen.

Kampe kan flyttes, dog maximalt 14 dage efter kampdato ifølge kampplan. Dette skal dog meddeles på mail til Kenn Bendtsen kjbendtsen@gmail.com

Der kan deltage fra 4-8 herre og 2-4 damer pr. holdkamp alt efter om man spiller én eller to kampe hver. Dette er helt op til hvert hold; men ca. antal bør meddeles når holdene taler sammen senest ugen før af hensyn til indkøb af forplejning.

Hjemmeholdet skal indberette kampresultatet senest dagen efter kampen er spillet.

Kampsedlen kan scannes og sendes til Kenn Bendtsen på mail, eller man kan påfører resultatet vedhæftede kampseddel, som videresendes til Kenn.

Hjemmeholdet er vært for udeholdet med forplejning som rugbrød, pålæg og en kage til kaffen, samt 1 vand/øl pr. spiller pr. spillet kamp.

Når alle holdkampe er færdigspillet, sluttes sæsonen af med en hyg-ind- turnering for alle deltagere. Her spiller deltagerne sammen på kryds og tværs af klubberne og slutter af med spisning og fælles hygge.

I 2019 holdes denne afslutningsturnering i Vig Tennisklub lørdag d. 14. september kl. 10.00

Spørgsmål rettes til nedenstående som udgør turneringsledelsen.

Med ønske om en god turnering.

Eva Beuchert Tlf. 20915161 beuchert81@pc.dk
Kenn Bendtsen Tlf. 22562802 kjbendtsen@gmail.com