Information

Odsherredturneringen i tennis for hold 2017 

 

Vig Tennisklub og Nykøbing Sj. Tennisklub har taget initiativet til at arrangere en turnering for tennisklubber i Odsherred, herefter kaldet Odsherred Turneringen.

Grunden til at vi gerne vil udbyde denne  turnering er at flere medlemmer i klubberne gerne vil møde spillere fra andre klubber i en holdturnering, hvor udover spillet også det sociale er i centrum, og hvor man ikke skal køre op til flere hundrede kilometer for at spille en holdkamp.

Odsherreds Turneringen går ud på at alle tennisklubber i Odsherred kan tilmelde et hold, og klubberne herefter mødes sæsonen igennem til nogle fornøjelige og hyggelige holdkampe, for til sidst at slutte af med en sæsonafslutning for alle deltagere med en hyg ind turnering. Her spiller deltagerne sammen på kryds og tværs af klubberne og slutter af med spisning og fælles hygge.

Lidt om turneringen:

Turneringen er en double turnering hvor der spilles følgende kampe pr. holdturnering:

  1. Herre Double
  2. Herre Double
  3. Herre Double
  4. Dame Double
  5. Mix. Double
  6. Mix. Double

Hvis klubben råder over 3 baner går turneringen i 2 runder og kan afvikles fra kl. 10.00 til ca. 14.00.

Mellem de 2 runder er der fællesspisning.

Hjemmeholdet sørger for brød og pålæg til frokosten, 1 vand / øl pr. spiller pr. spillet kamp samt kage til kaffen.

Holdet kan bestå af 4 til 8 herre og 2 til 4 damer, alt om man vælger at spille én eller to kampe pr. deltager. Det er derfor helt op til klubberne hvor mange spillere man stiller med, men af hensyn til forplejningen aftales dette med hjemmeholdet senest 1 uge før holdkampen.

Der spilles både ude og hjemmekampe, og disse spilles søndage på fastsatte datoer af turneringsledelsen. Vi tilstræber at hvert hold får spillet ca. 6 kampe i turneringen. Det koster kr. 400, at tilmelde et hold, som går til præmier samt tilskud til sæsonafslutningen, hvor den vindende klub i Odsherred Turneringen kåres.

Vi håber meget at I har lyst til at deltage med et hold i denne lokale turnering. I 2017 holdes  afslutnings turnering i Nykøbing Sj. Tennisklub lørdag d. 23. september kl. 10.00.

For tilmelding samt spørgsmål kan i kontakte turneringsledelsen: 

Michael Carlslund Tlf. 21900211 mcn@pjm.dk 

Eva Beuchert Tlf. 20915161 beuchert81@pc.dk

Kenn Bendtsen Tlf. 22562802 kjbendtsen@gmail.com