Turneringsreglement

 Turnerings Reglement

 

Turneringen afvikles efter de gældende regler og pointtælling under Dansk Tennis Forbund.

Hvis stillingen i en kamp er 1-1 i sæt, skal der spilles en super tie-break, der afgør kampen. Denne super tie-break erstatter det afgørende sæt. 

Det par der først vinder 10 point, vinder super tie-breaken, og dermed matchen, forudsat at de fører med 2 overskydende point. Ellers spilles der videre til det ene par fører med 2 overskydende point, og dermed vinder 3. sæt og matchen. 

Vundet holdkamp giver 2 point, uafgjort 1, og tabt 0

Skulle 2 hold ende på samme point når alle holdkampe sidst på sæsonen er færdigspillet, forbeholder turneringsledelsen sig ret til at finde vinderen ved at sammenligne resultater mellem de 2 hold over hele turneringsperioden.
 

Hjemmeholdet kontakter udeholdet senest 1 uge før kampdagen.

Kampe kan flyttes, dog maximalt 14 dage efter kampdato ifølge kampplan.

Dette skal dog meddeles på mail til Kenn Bendtsen. kjbendtsen@gmail.com Der kan deltage fra 4-8 herre og 2-4 damer pr. holdkamp alt efter om man spiller én eller to kampe hver. Dette er helt op til hvert hold, men ca. antal bør meddeles når holdene taler sammen senest ugen før af hensyn til indkøb af forplejning.

Hjemmeholdet skal indberette kampresultatet senest dagen efter kampen er spillet.

Dette kan nemmest gøres ved at tage et billede af den udfyldte kampseddel, og sende denne til Kenn Bendtsen, kjbendtsen@gmail.com.

Hjemmeholdet er vært for udeholdet med forplejning som rugbrød, pålæg og en kage til kaffen, samt 1 vand/øl pr. spiller pr. spillet kamp.
 

Når alle holdkampe er færdigspillet, sluttes sæsonen af med en hyg ind turnering for alle deltagere. Her spiller deltagerne sammen på kryds og tværs af klubberne og slutter af med spisning og fælles hygge.
 

I året 2022 holdes denne afslutningsturnering i Højby Tennisklub lørdag d. 10. september kl. 10.00
 

Spørgsmål rettes til nedenstående som udgør turneringsledelsen. 

Med ønske om en god turnering. 

 

Kenn Bendtsen, tlf. 22562802, e-mail: kjbendtsen@gmail.com

Mark D. Baltzersen, tlf. 61609858, e-mail: baltzersen@hotmail.com