Om turneringen

 ODSHERRED TURNERINGEN I TENNIS FOR HOLD 2022 

 

Nykøbing Sj. Tennisklub og Højby Tennisklub fortsætter traditionen med at arrangere en turnering for tennisklubber i Odsherred, herefter kaldet Odsherred Turneringen.

Grunden til at vi gerne vil udbyde denne turnering er at flere medlemmer i klubberne gerne vil møde spillere fra andre klubber i en holdturnering, hvor udover spillet også det sociale er i centrum, og hvor man ikke skal køre op til flere hundrede kilometer for at spille en holdkamp.

Odsherreds Turneringen går ud på at alle tennisklubber i Odsherred kan tilmelde et hold, og klubberne herefter mødes sæsonen igennem til nogle fornøjelige og hyggelige holdkampe, for til sidst at slutte af med en sæsonafslutning for alle deltagere med en hyg ind turnering. Her spiller deltagerne sammen på kryds og tværs af klubberne og slutter af med spisning og fælles hygge.

Lidt om turneringen:

Turneringen er en double turnering hvor der spilles følgende kampe pr. holdturnering:

1.      Herre Double

2.      Herre Double

3.      Herre Double

1.      Dame Double

1.      Mix. Double

2.      Mix. Double


Hvis klubben råder over 3 baner går turneringen i 2 runder og kan afvikles fra kl. 10.00 til ca. 14.00

Efter de 2 runder er der fællesspisning.

Hjemmeholdet sørger for brød og pålæg til frokosten, 1 vand / øl pr. spiller pr. spiller samt kage til kaffen.

Holdet kan bestå af 4 til 8 herre og 2 til 4 damer, alt om man vælger at spille én eller to kampe pr. deltager. Det er derfor helt op til klubberne hvor mange spillere man stiller med, men af hensyn til forplejningen aftales dette med hjemmeholdet senest 1 uge før holdkampen.

Alle deltagende klubber mødes en gang. Turneringsledelsen planlægger turneringen, således at der både er ude og hjemmekampe. Der spilles søndage på fastsatte datoer af turneringsledelsen, det er dog muligt at de to klubber selv aftaler en anden dag, hvis der ikke kan spilles på den planlagte dag.

 

I år forventer vi, at følgende tennisklubber kan stille hold og tilmelder sig Odsherred Turneringen:

 

Vig Tennisklub, Tuse Næs Tennisklub, Nykøbing Sjælland Tennisklub samt Højby Tennisklub. 

 

Programmet finder du under menubjælken “Odsherredturneringen”

 

Sæsonafslutningen er planlagt til at foregå i Højby Tennisklub den 10. september 2022. Der startes kl. 10.00. Når vi nærmer os denne dato, vil vi fremsende yderligere information om dette.

 

Det koster kr. 500,00 at tilmelde et hold, som går til præmier samt tilskud til sæsonafslutningen, hvor den vindende klub i Odsherred Turneringen kåres.

 

Vi håber meget i har lyst til at deltage med et hold i denne lokale turnering,

Tilmeldingsfrist er d. 17. april 2022.  

Tilmelding foretages ved at svare på fremsendte e-mail, samt indbetaling af beløbet.

Betaling kan ske ved angivelse af navn på indbetalende klub og formålet Odsherred Turnering, enten via bankoverførsel til Højby Tennisklub Reg. Nr. 0539 Konto 228822, eller via MobilePay 21600572 til HTK kassereren Claus Rohrberg.

Med venlig hilsen,

Kenn Bendtsen Tlf. 22562802 kjbendtsen@gmail.com

Mark Baltzersen Tlf. 61609858 baltzersen@hotmail.com